Махмурлукът е един от най-големите бичове на човечеството и това го казваме от опит. Редовно ни се случва да прекаляваме и това ни се връща тъпкано. Ето какво никога да не правиш, когато се събудиш след тежко препиване.

Секс

Сега, ясно е, че една свирка за събуждане би ти дошла добре, но наистина забрави за традиционния секс. Цялото лашкане ще те побърка, някои неща ще поискат да напуснат стомаха ти, а главата ще те заболи дори повече.

Спорт

Някои казват, че един лек джогинг бори добре махмурлука, ама никак не ти го препоръчваме. Тук важат гоните предупреждения, а и не искаш да оцапаш фитнес-залата и да си създадеш съмнителна репутация, нали?

Солидна закуска

Баничка + айрян си е безсмъртна комбинация, но две банички + два айряна не са, запомни го! Знаем, че в такива случаи често се будиш зверски гладен, но е добре да се сдържиш. Пий кафе, вода (не много!) и хапни леко.

Бързо събуждане

Алармата на мобилния ти телефон звъни, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не трябва рязко да скочиш за работа – резултатът ще е ужасен! Разбира се, не игнорирай събуждането с редовното „Още 5 минутки!“, защото това най-често завършва със събуждане по обяд и проблеми на работното място. Поседи малко в леглото, отиди до банята, измий си лицето, а най-добре си вземи и хладен душ. Никакви резки движения и всичко ще е ОК.

Звуци

Казваш си „Абе, я да изцепя тука първия албум на Sabbath да ме събуди!“, а това е адската грешка! Още от първите акорди на Айоми главата ти ще сигнализира, че иска да се пръсне. И не само музиката е проблемът – клаксоните в сутрешното задръстване, ако си с кола; шумните разговори на спътниците ти в градския транспорт; надънената до малоумност чалгийка, на която шофьорът даже игриво си потропва с крачище… Ужас.

Гаджето

Никога, ама НИКОГА не говори с гаджето си, когато си във фазата на тежкия сутрешен махмурлизъм! Тя ще говори много и предимно глупости, ще ти обяснява какво прасе си,ч е си се напил, ще те побърка! Такива разговори трябва да се случват най-рано към обяд, когато стомахът и главата ти не искат рязко да се съберат и да те смачкат помежду си.

men.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви