Патриша Хийтън, която по-паметливите зрители помнят като Дебра от „Всички обичат Реймънд“ и Франки от „По средата“, отново ще ни разсмива от малкия екран.

След като изигра различните образи на жената-домакиня, този път 61-годишната звезда ще загърби домашните перипетии и ще се впусне в съвсем ново амплоа – това на стажант в болница.

Тя е отгледала две деца, пенсионирала се е от първата си професия – тази на преподавател, и решава да преследва голямата си мечта – да стане лекар. Това е Керъл (Хийтън), която попада в една стажантска програма с трима младежи, а цялата болница се вдига на крака при новината, че възрастна жена тепърва проправя пътя си към света на медицината.

Сериалът ще носи името Carol’s Second Act, ще бъде излъчван по телевизия CBS, а премиерата е заложена за старта на есенния сезон.

С участие в продукцията се разписват още Кайл Маклоклан („Туин Пийкс“, „Отчаяни съпруги“) и Жан-Люк Билодо („Татенце“). Фенове пък отсега залагат, че ще станат свидетели на пародия на „Анатомията на Грей“ – медицинската драма, чиито първи епизоди също се въртяха около четирима стажанти.

Първият трейлър също е вече налице, като сред най-разпространените коментари по повод промовидеото е, че участието на Хийтън е гарант за успех, предвид досегашните й включвания в жанра. Премиерата на Carol’s Second Act идва само около година, след като бе излъчен последният епизод на „По средата“.

Монитор

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 + 6 =