Преди около месец видяхме снимки от ваканцията на Михаела Филева в Куба, за която благородно ѝ завидяхме. Пътуването е заредило изпълнителката с много емоции и вдъхновение, доказателство за което е и новата ѝ песен – „Латино сеньорита“.

В профила си в Instagram тя сподели, че парчето е вдъхновено от преживяванията ѝ в Куба. Михаела загатна също, че в песента няма да е сама, а компания ще ѝ прави „???“.

До последно не се знаеше кой се крие зад тези три въпросителни знака. „Латино сеньорита“ обаче беше пусната вчера вечерта, 3 юни, и завесата на мистерията падна.

Тото може и да се появява в песента за едва около 30 секунди, но те са достатъчни, за да ѝ придаде малко по-различен облик. Рапърът обаче има заслуга и за думичките, и за нотите в парчето. Там участие са взели още Михаела Филева, Георги Касабов, Веселен Ценов-Algoriddim и Константин Ангелов

Видеокликлипът – дело на Бойко Щонов, върши работата си перфектно, като ни пренася в онези латино страсти, за които се пее и в песента. Самата Михаела пък за пореден път показва, че танците ѝ се отдават толкова добре, колкото и пеенето, а комбинацията между двете е просто супер.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви