Джиповете дават шансоведа си хванете гадже

Кой автомобил ви дава най-големи шансове, да си намерите партньор в сайт за запознанства в интернет? На този въпрос отговарят изследователите от британския портал Askmen и от сайта Zoosk. Ако си мислите, че това задължително трябва да бъде нещо екзотично като Porsche, Maserati или подобни марки, сериозно бъркате.

Оказва се, че човек, който публикува своя снимка с автомобила си в сайт за запознанства получава 165% повече входящи съобщения. Съответно, това означава, че шансовете му да си намери партньор са значително по-големи. Кои автомобили обаче повдигат значително рейтинга?

Начело са всъдеходите и пикапите от марката Jeep – средно с 243%. На второ място е BMW – 149%, а на трето е Toyota – 73%. Ако се гледат класовете автомобили, то миниванът увеличава интереса с 61%, седана – с 42%, а пикапа – с 41%. Не избирайте хечбек обаче, защото при него интересът на потребителите спада с 15%. А ако сложите снимка на каравана, то броят на входящите потребители от другия пол намалява със 72%.

Като цяло споменаването на марките BMW, Nissan, Land Rover, Subaru, Ford и Mercedes води до увеличаване на количеството на входящите съобщения от други потребители в диапазона от 11 до 79%. Точно на противоположния полюс са марките Honda, Chevrolet, Tesla, Lexus, Dodge и Mazda.

Изследователите все пак уточняват, че на снимките, които публикувате, не бива да се акцентира върху това, какъв автомобил притежавате. Далеч по-важно е да предизвикате интерес с излъчването си – например, като се усмихвате. Това винаги помага.

Въпреки че казаното по-горе го твърдят британците, е добре все пак да го обмислим. Някои твърдят, че за младата българска дама мъжът представлява хибрид между         /извинете!/ банкомат и вибратор. Ние пламенно не вярваме в това. И категорично го отхвърляме! Все пак, знае ли човек… Пък и какво ли друго ни остава…

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви