На последното заседание което се проведе петък на ръководството на партията във връзка с резултатите от изборите, беше съобщено решението за оставката на Цветан Цветанов. Това каза пред Нова телевизия кметът на Бургас и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Димитър Николов.

„Г-н Борисов благодари на г-н Цветанов за свършената работа досега и темата приключи“, посочи той. „Мисля, че трябва да се уважение и разбиране към решението на г-н Цветанов“, каза Николов

Относно лансираната идея да не се избира нов заместник-председател на партията на мястото на Цветан Цветанов и функциите му да бъдат поети от Изпълнителната комисия той заяви: „Изпълнителната комисия е органът, който е ангажиран с вземането на решенията по отношение на управлението на процесите в партията. Това е решение, което ще бъде взето от ръководството и не виждам никаква драма в това“.

Той припомни мнението си, че началото на кампанията на ГЕРБ е било доста трудно, най-вече заради политическите скандали

След като лично г-н Борисов се ангажира с кампанията и пое ръководството, сме свидетели на добър резултат“, добави той. „Сега предстоят сериозни анализи по структурите и градовете в страната. Навсякъде по места ще се направят срещи с ръководството, ще се вземат решения, може би ще се разделим с някои от ръководителите по места“, посочи Николов.

„Имаме известни слабости в региона на Ямбол, на Добрич, на Плевен, Видин и много други“, каза той. „Ще има поемане на отговорност, рокади, лансиране на нови решения – нищо по-различно от вътрешнополитическия живот“, добави Николов

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви