хороскоп

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през юни важен успех ще могат да постигнат тези от вас, чиято работа е свързана с мъже: като колеги или клиенти.

Общите ви професионални или бизнес ангажименти с мъже ще доведат до желания от вас резултат и постигане на задоволяващи ви финансови печалби.

През този месец ще разчитате много на съдействието или контактите на млада жена, за да реализирате важен за вас план или идея. За съжаление, някои обстоятелства в нейния живот ще възпрепятстват нейните добронамерени действия.

Като цяло този месец може да бъде граница между два различни периода на развитието ви през тази година.

От една страна завършвате, приключвате единия, а от друга страна започвате нов. Ще имате късмет във важни за вас моменти, но не разчитайте само на него.

Юни вещае важни събития, разговори или решения, свързани със собственото ви дете или млад човек от семейството ви, който най-вероятно живее в друг дом или в друго населено място.

Идеите, които ще имате през този месец за стабилизиране или подобряване на финансите ви, ще се окажат интересни, перспективни и постижими, но с помощта и съдействието на останалите хора от вашето семейство.

Това ще бъде благоприятен месец за пътуване свързано с интимни и романтични преживявания, особено за жените над 35 годишна възраст.

Юни ще бъде благоприятен месец за мъжете родени под този зодиакален знак, които търсят нова работа или по-добри условия за професионално развитие.

Младите жени Овен много трудно ще постигнат някакъв прогрес или успех през този месец, донякъде поради несигурност или твърде много колебания в собствените им действия.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е месец, в който ще останете разочаровани от различни срещи или събирания, които ще бъдат по някакъв определен повод.

Това ще бъде неблагоприятен месец за уреждане на имотни казуси, разделяне на имущество и уреждане на права върху собственост.

Въпреки тази неблагоприятна тенденция, вибрациите през юни ще благоприятстват развитието на ваши лични планове свързани със собствения ви дом, стопанство или имущество, което притежавате.

Някои от вас дори ще имат възможност да се зарадват на нов дом, да приключат важен ремонт или други нововъведения.

Неочакваните проблеми, които ще възникнат през този месец и които ще ви сварят неподготвени за тяхното разрешаване, в повечето случаи ще бъдат свързани с подмолните действия на хора, на които сте се доверили, или които са твърде близо до вас.

През този месец избягвайте коментари свързани с личния живот на други хора, защото думите ви няма да останат в тайна за хората, за които се отнасят.

Въпреки убедеността ви, че сте прави да се борите за своите интереси или права, юни може да ви въвлече в много неприятна ситуация, в която един конфликт ще придобие твърде неприятно развитие. Ако една такава ситуация излезе извън контрол, тя може да стигне до съдебно дело или физическа разправа.

През този месец насочете вниманието си към постигане на по-добри финансови резултати в работата или бизнеса, с които сте ангажирани, както и към търсенето на нови допълнителни доходи.

В тези неща ще възникнат благоприятни за вас обстоятелства, от които ще бъде разумно да се възползвате.
През юни ще получите новини свързани с живота на ваши приятели, които живеят в друг град или държава, и които преминават през един труден житейски период.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през юни ще търсите смисъл и обяснения на потайните или нелоялни действия на момче или млад мъж. Причините за тези негови действия могат да бъдат най-различни, затова вие няма да бързате със своите заключения или обвинения.

Юни като цяло може да бъде много напрегнат месец за вас, тъй като ще ви се наложи да преживеете няколко неприятни конфликтни ситуации, да отидете някъде по неприятен повод или ще имате контакти с институции за разрешаване на различни проблеми. Цялото това напрежение може да се отрази на здравето ви, ако вложите твърде много емоции в тези преживявания.

През този месец ще имате интересни преживявания свързани с нови хора в личния ви или професионален живот, като нови познанства с хора от различни разстояния,

нови колеги, клиенти и други. Семейните отношения между бащи и дъщери ще бъдат запомнени с едно важно събитие или преживяване.

В любовен план юни вещае едно нормално развитие на създадена вече връзка или създаване на нова такава, която обаче ще приключи с някакво разочарование или раздяла поради сериозна причина.
През този месец малцина ще пътуват или основните пътувания ще бъдат в страната, където живеете.

Благоприятно развитие ще имат ваши планове или контакти с хора от други населени места, които вече познавате. През юни може да възникне стресова ситуация с жена от кръга ви роднини, която ще възникне неочаквано и ще приключи бързо.

Жените над 35-годишна възраст ще имат повече проблеми в дома си за разрешаване, затова за тях ще бъде важно да запазят психическа и емоционална стабилност.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през юни ще направите „прочистване“ в приятелските си отношения, като дипломатично или тихомълком ще се разделите с хора, които обичат да вземат или получават, но не и да дават.

Някои родители родени под този зодиакален знак ще се намесят много категорично в личния живот на своето дете и по-специално ще повлияят за приключването на една приятелска връзка. Причината за това е, че вие ще усещате негативното влияние на този човек върху детето си и ще направите всичко възможно да го предпазите.

През юни ще възникнат неприятности от място, откъдето най-малко очаквате и вие ще го приемете като вид предателство или грешка поради наивност от ваша страна.

Не игнорирайте здравословните неразположения, които ще възникнат през този месец.
В професионален план повечето от вас могат да очакват постигане на добри резултати, добри доходи и дори възможност за по-добри печалби или по-високо заплащане.

През този месец може да получите предложения за по-добре платена работа,

но нека това не бъде основният фактор, който ще повлияе на вашето решение.
През юни мнозина ще се ангажират с предварително подготвени планове за ремонт или подобрения в дома си или за специално обгрижване на собственост, която притежават.

Това ще бъде благоприятен месец за развитие на съдебно дело от имотен характер.
През този месец добро развитие ще имат финансовите ви дела, особено тези от тях, които ще са свързани с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.

Внимание обаче ще изискат предложения свързани с пари или някаква печалба, които ще получите от хора, които не познавате или с които сте се срещнали скоро.
Благоприятно развитие през този месец ще имат вашите семейни и брачни отношения. Това ще бъде благоприятно време за сключване на брак и за организиране на различни семейни мероприятия.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през този месец ще сте склонни да се връщате към минали преживявания, които са оставили дълбока следа у вас.
Ще сте склонни да се връщате към свои предишни планове и мечти, предимно такива свързани с дома ви или от материален характер и ще обмисляте възможността за тяхното реализиране в настоящето.

Една неочаквана стресова ситуация ще предизвика силна паника от вас, поради неподготвеността ви за подобно преживяване. Аз нямам очакване за някаква загуба или драма в живота ви, а по-скоро съдбата ще ви покаже, че човек винаги трябва да е готов за всичко.

Този месец ще бъде неблагоприятен за бизнес пътуване или за развитие на професионални контакти с хора от други градове и държави.

Всъщност неблагоприятното влияние ще се отрази върху конкретните резултати, които ще бъдат по-малки от това, което вие ще очаквате.

През този месец бъдете внимателни при работа с финансови документи или при подписване на договор, в който има някакви финансови клаузи. Ваша грешка или недоглеждане може да ви коства бъдещи разходи или загуба на пари.
Това ще бъде неблагоприятен месец за уреждане на наследствени дела от финансов характер.

През този месец бъдете предпазливи при възникване на противоречия или недоразумения с хора от ежедневието ви, тъй като е възможно разногласията помежду ви да доведат до охлаждане на вашите отношения.

Юни ще бъде благоприятен месец за младите мъже Лъв, за тяхното финансово стабилизиране, за търсене на по-добри и перспективни източници на постоянен доход.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, юни ще бъде интересен месец за вашия любовен живот, особено ако сте несемейни или търсите сериозна романтична връзка.

През този месец не бързайте да оценявате всяко ново познанство само по външния вид на човека или някои други фактори, които не покриват вашите очаквания. Дайте време на това познанство да се развие и вие да опознаете по-добре човека, преди да вземете окончателно решение.

През юни бъдете внимателни при уреждане на стокови или имотни отношения с мъж, който може да прояви нечестност спрямо вас или да ви заблуди в нещо, което ще откриете много по-късно.

Юни ще бъде благоприятен месец за зачеване или раждане на дете, за реализиране на планове свързани с ваше собствено дете или за работа и мероприятия свързани с деца.

Сега ще имате удачно време да вземете някои важни решения свързани с бъдещото образование, с професионалното развитие или развитие на заложби на собственото ви дете.

През юни ще имате по-динамична комуникация с ваши приятели познати от различни градове и държави. Ще създадете много познанства, някои от които ще бъдат романтични, други на професионална основа или на база общи интереси и хобита.

Здравето на жена от кръга ви роднини ще създаде притеснения или ще изиска грижи за даден период от време. Не е изключено лечение в болница или специален вид терапия.

През юни ще възникне събиране или ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на момиче или млада жена от семейството ви.

Жените над 35 годишна възраст ще се наложи да се погрижат по-сериозно за здравето си, което ще бъде нестабилно през този месец.
Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак за младите жени Дева.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е един интересен месец, в който с повече амбиция от ваша страна ще може да постигнете много и дори да бъдете изненадани от своите постижения.

Ще ви бъдат дадени различни възможности за развитие предимно в професионален план, но и личният ви живот ще бъде под влиянието на различни благоприятни вибрации.

Сега е време да вземете някои важни решения за бъдещето си, без да се страхувате от евентуалните трудности или спънки, които ви предстои да срещнете.
Както вече споменах

юни ще бъде успешен за вас месец за развитие в кариерата или бизнеса ви.

Ще се появи нов човек или група от хора, които ще повлияят благоприятно на вашите професионални планове, като ви дадат полезни съвети, информация, знания или идеи.

Това ще бъде благоприятен месец за начало на нова работа или за нова форма на образование.

През юни ще сте съпричастни към семейните проблеми на приятели, които ще преживеят трудности със собственото си дете. Те могат да бъдат от здравословен характер, да касаят неговия начин на живот или да са свързани с някакъв инцидент.
През юни ще разберете, че някои събития от миналото ви, които сте смятали като пропуснат шанс, не са се реализирали за да ви съхранят от неприятности в настоящето.

Този месец ще имате благоприятно време за уреждане на документи свързани с жилище, в което живеете или което притежавате, за покупка или продажба на имот и др.

Възможно е да получите неочаквана придобивка, наследство или подарък.
В любовния си живот ще трябва да бъдете по-внимателни в отношенията с партньора си и да не изисквате неща, които в момента са невъзможни. Ако възникнат неприятности, в повечето случаи те ще бъдат плод на ваши капризи, натиск да се изпълни на всяка цена ваше желание или опити да контролирате връзката ви като цяло.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, за вас месец юни вещае неочаквани събития свързани с пътуване заедно със семейството ви, контакти с роднини които живеят надалеч, сватба в друго населено място и други непланирани събития от семеен характер.

Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак с партньор, който живее в друг град или държава и за преместване в последствие там, където той или тя живеят.
През този месец ще ви търсят приятели и роднини за да ви споделят своите тревоги и да потърсят от вас съвет или помощ.

За съжалениe, в повечето случаи тези събития ще бъдат свързани с неща върху, които никой няма контрол и които имат кармичен характер за този, за когото са определени.
Не се натоварвайте с неща, от които не разбирате и в които не трябва да се намесвате.

В финансов план като цяло ще може да реализирате своите очаквания, но не сте застраховани от грешки или прекалена доверчивост, която да ви направи лесна жертва на нечия измама или манипулация.

Юни ще бъде по-благоприятен във финансов план за мъжете

родени под този зодиакален знак, особено що се отнася до вече сключени договори или споразумения, от които ще се очакват и определени финансови приходи.
През юни мнозина ще бъдете натъжени от една неприятна новина свързана с жена над средна възраст.

Младите жени Скорпион да внимават с покупката на лични вещи, техника или уреди за дома, тъй като има опасност да купите нещо с лошо качество или то да не отговаря на вашите очаквания.
Жените над 35-годишна възраст ще имат интересни преживявания или сънища с хора от Отвъдното.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е месец, в който ще ви изненадат неочаквани разходи или затруднения от финансов характер.
Ситуацията по-скоро ще касае документ или договор свързан с пари, банки, плащане и др.
Това едва ли ще предизвика някакви затруднения, но определено ще преживеете моменти на дискомфорт и притеснение.

През този месец ще преживеете една неприятна среща, която може да бъде уговорена от други хора без ваше знание или съгласие. Неприятната ситуация в която ще бъдете поставени лице в лице с неприятни за вас хора или хора от миналото ви, за които не искате да си спомняте, ще ви се отрази и емоционално и психически.
През този месец ще имате преживяване свързано с пътуване на момче или млад мъж, най-вероятно от кръга ви роднини.

През този месец внимание ще изискат личните ви документи и кореспонденция, които могат да бъдат обект на чуждо любопитство. Те могат да бъдат използвани срещу вас, за да ви злепоставят пред някого или просто да бъдат откраднати с някаква друга цел.

Месец юни вещае интересни моменти на работното ви място или в бизнеса, свързани с важни за вас успехи,

признание, награда, по-високи печалби или повече клиенти.
Ако обмисляте промяна свързана с работата ви, юни ще бъде благоприятен за това месец.

През този период мнозина ще получат новина или ще присъстват на сватба на хора, които дават нов шанс в живота си да създадат отново семейство.
Този месец вещае събиране свързано с рожден ден, юбилей или друго важно събитие в живота на роднини. Младите мъже Стрелец ще имат благоприятен месец за пътуване, както за удоволствие така и по семейни причини.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през юни ще имате финансовата и физическата възможност да приключите един сложен проблем или да се отърсите от безпокойство за бъдещето си.

Някои нови моменти и преживявания през този месец ще ви дадат надежда за бъдещето и по-голяма увереност за развитието на собствените ви планове.
През този месец отношенията ви с деца или с по-млади от вас хора, ще са нестабилни изпълнени с чести конфликти или спорове, които обаче няма да променят вашите отношения.
Ако сте родители, вашите лични планове за собствените ви деца ще срещнат неразбиране или противопоставяне от страна на други роднини.

Юни ще бъде благоприятен месец за любовни и романтични отношения и преживявания предимно с партньор, с когото живеете заедно,

или който се намира на близо до вас. Възможни са важни решения свързани с любовния ви живот, които определено ще бъдат за ваше добро.

Плановете ви за развитието на ваши материални или имотни интереси ще се сблъскат с неприятности или затруднения, които няма да ви изненадат. Вероятно хора, които са част от вашето семейство ще имат противоположни идеи или планове по същите въпроси.

През юни бъдете много внимателни във финансови отношения с хора от кръга ви приятели. Вероятността да загубите или да попаднете в неприятна ситуация е твърде голяма.

Юни ще бъде нестабилен месец за младите жени Козирог по отношение на тяхното здравословно състояние. Не пренебрегвайте симптомите на настинка, вирусна инфекция или някакъв друг проблем, и потърсете лекарска консултация.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, използвайте месец юни за търсене на практични, дипломатични и удовлетворяващи ви решения на неприятности, които продължават вече няколко седмици или месеци.

Ще възникнат благоприятни за това възможности, но те няма да са свързани с хитрости, манипулация или въвличането на други хора в конкретната ситуация.
През този месец ще научите за сериозни проблеми в брака на човек от кръга ви приятели, които най-вероятно ще приключат с раздяла или с развод.

През юни ще трябва да внимавате и да отсявате всяка информация, която ще достига до вас. Вероятността да ви заблудят с фалшиви новини или с невярна информация и твърде голяма.
Не приемайте на доверие всяко предложение или покана. Научете се да виждате с разума си и да контролирате по-добре емоциите си.

Юни ще бъде месец, в който ден с ден няма да си приличат.

Трудно ще могат да се разграничат хубавите, безгрижните дни, от тези в които ще имате повече проблеми за разрешаване и неотложни ангажименти.

Като цяло обаче това е месец, в който ще постигнете някакъв напредък и израстване, както като личност, така и в професионален план.
Новите познанства нека не ви плашат, независимо колко странни и чудати хора ще бъдат вашите нови познати.

През този месец по-сериозно напрежение ще възникне по един финансов проблем или разход на пари, в който всеки ще има право да защитава своята позиция, но не бива да се стига да прояви на инат. Компромисът е възможен и желателен.
В края на месеца ще разберете, че неочаквано за вас сте оставили зад гърба си, приключили сте един етап на развитие в дадена област или на определен ангажимент и то по най-добрия за вас начин.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, юни ще бъде месец на изпитание за вашия дух и воля. Песимистичните настроения, по-голямата ви чувствителност и емоционалност могат да бъдат ваши врагове.

Опити за някакъв вид кражба или посегателство върху важни за вас вещи, документи или информация, ще ви разочароват от хора, които сте уважавали или приемали като приятели досега.

През този месец родителите родени под този зодиакален знак ще имат сериозен ангажимент свързан с образование или развитие на заложби на собственото си дете. Възможни са допълнителни занимания в дома ви свързани с музика, рисуване и други артистични умения.

Юни ще бъде благоприятен месец за пътуване, но е възможно някои от вас да пътуват с цел лечение, престой в СПА център или балнеосанаториум.

Юни ще бъде благоприятен месец за любовни преживявания, особено за хората над 30 – 35 годишна възраст, независимо от тяхното семейно положение.

Младите жени ще се радват на късмет и на внимание от страна на важни за тях хора. Оценете по достойнство добротата на хората около вас и не преигравайте.
Младите мъже Риби ще имат възможност да купят или продадат вещ или имот, които притежават.
Като цяло през този месец подкрепа ще получат вашите материални цели и амбиции.

Източник: http://astro.velida.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви