Живко Табаков

Общинският съветник Живко Табаков обвини в цензура мнозинството от ПП ГЕРБ и в ОбС. Причина за неговите думи е, че в днешният дневен ред не бяха допуснати две негови докладни. Първата бе за подмяна на осветлението по крайбрежната алея на Бургас, а втората за избор на временна комисия за елементите на градското изменение и инфраструктурата.

„Провел съм няколко срещи със служители на община Бургас, включително и Чанка Коралска. Сумата, която съм посочил за подмяна на осветлението е до 25 000 лева, след като съм направил проучване на пазарните цени. Цената за крайбрежната алея може да е от 1000 лева. Бизнесът в тази част на Бургас бива преследван и бургаски общински съветници. Бил съм свидетел на много докладни, които не са били подкрепени, но са влизали в дневния ред“, заяви Табаков

Той направи и предложението двете докладни да бъдат подложени на гласуване и да влязат в дневния ред. Председателят на ОбС Констатин Луков обаче заяви, че няма такава точка в правилника и няма как да проведе подобно гласуване.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви