Заформи се още една красива звездна двойка. Отскоро Нина Добрев има нов мъж до себе си и e забелязвана с него на множество събития. Всички почитатели на актрисата започнаха да се питат кой е красавецът до нея.

Името му е Грант Мелон и той също работи в киноиндустрията. Грант е режисьор и сценарист. Нищо чудно, че сърцето му е откраднато от актриса. Един от известните проекти, за които е работил, е сериалът „If Loving You is Wrong“.

Макар и да не крият отношенията си, Нина и Грант все пак се стремят да останат дискретни… поне в щатите! Но на филмовия фестивал в Кан двамата дадоха воля на чувствата си и бяха забелязани на романтична разходка по крайбрежието в Лазурния бряг.

През януари Добрев навърши 30 години. По този повод тя каза: „Имам списък с нещата, които искам да направя на 30. Имам го отдавна. Той включва скачане с парашут, с бънджи, катерене на Еверест, плуване с големи бели акули, пътуване до Бали. Постоянно прибавям нови неща, които ми се струват вълнуващи“. Е, вече може да добави към него и „нова любов“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви