Магазин GIO, който се намира в Триа Сити Център е с нова визия и дизай проектиран специално от студио Емпорио Армани, Милано. Поради големия интерес от клиентите в Бургас към марката, Триа Сити Център добавя към портфолиото си още една модна линия на легендарния бранд “Армани” към спортната “ЕА7” и “Емпорио Армани Бельо”.

Доскорошните 60 квадратни метра площ вече са 260 , и са напълно съобразени с архитектурните и дизайнерски изисквания на „Армани“. Всеки посетител ще се впечатли от акцентите и новия силует на магазин „GIO”

Обновеният магазин вече работи за всички, които биха искали да посрещнат настоящия плажен сезон с новите бански костюми на „Емпорио Армани“. Новата линия за сезон 2019 на известната италианска марка, която е представена ексклузивно е магазин GIO, е стилна, свежа и актуална.

В периода до 10 Юни 2019 г. всеки закупил стока в новия магазин ще остане изненадан от ценовите оферти, които ще получи за новите колекции бански и бельо „Емпорио Армани“

Всеки, който до сега не е пазарувал в магазин GIO и го посещава за първи път, освен отстъпка ще получи и картата за лоялен клиент на Триа Сити Център, която му гарантира допълнителни минус 10% за бъдещи покупки, както и участие в лоялната програма, чрез която с всяка направена покупка клиента получава точки които са равни на парична стойност за по-атрактивни ценови оферти индивидуални промоции.

На 10 юни 2019 г. ще бъдат изтеглени и победителите в томбола, в която може да участва всеки направил покупка в магазина с награди ваучер за пазаруване на стойност 200 лв., ваучер за пазаруване на стойност 100 лв., както и 3 специални подаръка от марката „Емпорио Армани“

Всички колекции са налични и в електронния магазин shop.tria.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви