Георги Стайков

Известният български актьор Георги Стайков е бил приет в тежко състояние в бургаска болница. Кризата го сполетяла преди няколко дни по време на гостуване в морския град, съобщава „Монитор“. Актьорът е бил приет в МБАЛ „Бургасмед“ със съмнения за мозъчен инсулт. Изследванията обаче отхвърлили тези предположения и от болницата съобщиха, че

състоянието на Стайков вече е стабилно и скоро ще бъде изписан.

Той е останал 5 дни в отделението на легло с координационни нарушения. През това време е преминал всички възможни функционални, образни и клинично-лабораторни изследвания. Д-р Павлинка Хубанова, началник отделение по нервни болести, обясни, че се касае за транзиторна исхемична атака.

Георги Стайков е познат като бунтаря във филма „Вчера“.

Именно неговият герой произнася известната реплика „Страхливо започваме живота си, Иване“. През 90-те години заминава за Лондон, след което заживява Стокхолм. Участва във „Всичко за любовта“, както и известен шведски сериал „Бек“. Кариерата му на актьор включва множество участия в повече от 40 филми и сериали. У нас участва в „Под прикритие и „Къде е Маги“, както и във филмите „Мисия Лондон“ и „Тилт“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви