Премиерът Бойко Борисов тачи българските фамилии. Това сподели той пред Би Ти Ви. Повод станаха фамилиите на двете кандидати за евродепутати Мария Габриел и Ева Майдел. От първата си среща с Габриел той спомен няма.

Никой не се е родил премиер или министър, нищо ненормално няма в оставките, ненормално е да не си дадат оставките, изтъкна министър-председателят за темата с оставките

Моят синковец има една къща за гости, колежката отсреща – три, посочи той за оставката на Манолев. Той обаче щял и парите да върне, и да понесе наказателна отговорност.

БСП нямали друг шанс за победа освен да спретнат „Костинброд 2“. Те действали по методите на КГБ. Най-добрият начин да унищожиш един човек, е да събереш избрани истини за него и да ги съчетаеш, цитира той наръчника на КГБ. Имаме сигнал, в четвъртък-петък ще се готвим за ответна реакция, закани се премиерът

Няма да подавам оставка, няма за какво, подчерта Бойко Борисов. Ние сме от трите държави инициатори да има общ европейски главен прокурор, похвали се той. Опонентите му искали да си припишат този позитив.

news.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × two =