Да, правилно сте прочели. Известният комик ще се пробва в коренно различен жанр. Крис Рок има идея за ново начало на култовата хорър поредица „Убийствен пъзел”. Той е готов със сюжета на бъдещия хит, който ще бъде превърнат в сценарий от Пийт Голдфингър и Джош Столбърг.

Lionsgate явно много са харесали идеята и споделиха, че филмът ще се отличава с типичните изненадващи обрати, които ще доставят удоволствие на всички фенове на поредицата. От студиото вече обявиха премиерата на бъдещия хит за 23 октомври 2020 г.

„Аз съм фен на „Убийствен пъзел” още от излизането на първия филм през 2004 г. Въодушевен съм от възможността да представя познатия сюжет за Пъзела още по-напрегнат и заплетен”, споделя Рок.

Наскоро бе поставено ново начало на друга популярна хорър поредица. „Хелоуин” се превърна в най-успешния филм от всички дотук, като основни виновници за това отново бяха комици – Дани Макбрайд и Дейвид Патрик Кели. Да видим как ще се представи Рок, който ще е и изпълнителен продуцент на филма. Режисьор ще е Дарън Лий Боузман, създател на три от най-успешните филми от поредицата

cinefish.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви