вечеря за приятели

Културна организация „Арт ателие“ и ПК „Ажур пико“ представят спектакъла „Вечеря с приятели“ за први път в Бургас. Автор е Доналд Маргулис, режисьор е проф. Ивайло Христов, с участието на Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кристина Янева.

В пиесата „Вечеря с приятели“ Доналд Маргулис разказва историята на две приятелски семейства,

които са изправени пред екзистенциалния въпрос: как да продължим живота си, ако ежедневието е надделяло над чувствата?

Разбира се, че няма еднозначен отговор. Всеки има право да постъпи както намери за добре. Едни избират ”свободата”, други предпочитат да ”носят кръста”, а трети…тръгват на ”уроци по пиано”. Като се замисли човек, в това има нещо и смешно, и тъжно, каквато е и пиесата на Маргулис ”Вечеря с приятели”.

Зрителите ще имат възможност да видят за пръв път заедно Асен Блатечки и Ненчо Илчев, които са състуденти от НАТФИЗ , но досега не са се срещали на театралната сцена.

Премиерата на пиесата в София беше повече от успешна, достатъчно е да се каже че за следващите представления в София няма билети. Мариус Куркински, Виктор Калев, Аня Пенчева, Силвия Лулчева, Елена Петрова , Койна Русева и още много други колеги и приятели на актьорите искрено се забавляваха и пожелаха на целия екип успехи и много пълни салони.

Жителите и гостите на Бургас ще имат възможност да се насладят на прекрасната игра на актьорите и да се забавляват заедно с тях на 29 май от 19ч. на сцената на ДНА.
Билети вече се продават на касата на НХК.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

fifteen − two =