Игра на тронове
Игра на тронове

Фенове, недоволни от развоя на събитията в осмия и последен сезон на хитовия фентъзи сериал „Игра на тронове“, са лансирали петиция с искане той да бъде преработен, пише в. „Дейли стар“.

Никой от досегашните сезони на поредицата на телевизия HBO не е предизвиквал повече разногласия, като доста фенове и критици не крият, че очакванията им не са се оправдали.

Предпоследният епизод, озаглавен „Камбаните“, стана получилият най-много отрицателни отзиви в емблематичния сайт Rotten Tomatoes в цялата история на сериала, чието излъчване започва през 2011 г.

В резултат стотици хиляди фенове се обединиха около желанието да получат достойния финал, на който са се надявали, и подкрепиха петицията.

„Тази поредица заслужава смислен последен сезон. Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс се доказаха като некомпетентни сценаристи, когато не разполагат с базов материал (т.е. книги), на който да се опрат. Оправдайте очакванията ни, HBO“, се посочва в петицията.

Особено негодувание сред поклонниците на „Игра на тронове“ предизвика преминаването на Денерис Таргариен към Тъмната страна. В защита Дейвид Бениоф заяви, че феновете не би трябвало да са изненадани, тъй като признаците, че това ще се случи се долавят още от първия сезон на сериала.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

seventeen − eight =