Борим се за бургаско присъствие в Европейския парламент. Това каза кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Ивелина Василева по време на откриването предизборната приемна на партията в Бургас. Шатрата по традиция се намира в центъра на града, до Часовника.

На събитието присъстваха още другият бургаски кандидат за евродепутат Жечо Станков, областният координатор Димитър Бойчев, народни представители и общински съветници

Бургаски регион трябва да бъде представляван във всички институции, дори и на европейско ниво. Гражданите на Бургас ни познават и знаят, че можем да защитаваме националните интереси. Нашата кауза е по-добри доходи, по-добър и по-сигурен живот на всички граждани в една силна Европа. Искаме да живеем в една чиста и здравословна среда, където получаваме равни доходи на европейските. Не трябва да има Европа на различни скорости и на втора ръка граждани„, каза Василева.

Тя допълни, че нейната лична кауза е Черно море, развитието на Черноморски регион, а Бургас да се създаде европейска лаборатория за изследване на качеството на водата и съдържанието на пластмаса

Министърът на туризма и аз обсъдихме идеята за учредяване европейско знак и сертификат за Зона свободна от пластмаса. Бургас трябва да бъде районът, в който трябва да работи цялостната европейска стратегия и да бъде водеща община за европейските проекти, като изграждането на четирилентови пътища в областта„, каза още Василева.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви