Да танцува танго насред кафене в търсене на любовта – така виждаме актрисата Койна Русева във видеоклипа към първия й музикален проект. Песента „Нависоко“, в която звездата от „Морска сол“ и „Скъпи наследници“ партнира на поп идола Миро, направи премиерата си през уикенда, като вече трупа позитиви.
„Страхотно удоволствие са тази песен и клип! Прекрасно е! Благодаря за цялостното усещане!“ и „Най-после оригинален и смислен текст, и уникална музика, браво!“ са само част от коментарите на доволните меломани по адрес на „Нависоко“.

Койна Русева признава, че се е влюбила в текста и мелодията, изпратени й от авторката Биляна Чокоева-Ангелова, още от първото слушане. Поканата да се включи в проекта тя получила от Игор Марковски, който е продуцент на „Нависоко“, и изобщо не се колебала дали да се съгласи.

Това е първият ми музикален проект, но не е дебютът ми в пеенето. Всички, които са гледали в Младежкия театър „Николай Бинев“ мюзикълите, в които участвам, знаят това обясни актрисата с намигване.

Песента дала повод на Койна да се запознае с Миро, от когото винаги се е възхищавала, и останала очарована от съвместната им работа. Изпълнителят на „Печат от моята душа“ има малка, но важна роля в любовния минифилм, съпътстващ дуета. Автори на клипа са Васил Стефанов и Стефка Николова.

Песента е дело наМузика и текст: Биляна Ангелова, пиано: Людмил Ангелов (Steinway), цигулка: Светлин Русев (Stradivarius 1710), виолончело: Виктор Трайков,  контрабас: Веселин Веселинов – Еко, перкусии: Стоян Янкулов – Стунджи, баян: Георги Величков (Alessandrini),  тон режисьор: Иво Стефанов (Intelligent Music), аранжимент: Емил Бояджиев (студио “Hit House”), Продуцент: Игор Марковски ®+©.

Режисурата е на Васил Стефанов и Стефка Николова, оператор – Владимир Михайлов.

 

                          

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви