вело

Пролетният велотур на Бургас „Let’s get cycling“ ще се проведе днес. Инициативата стартира в 18:30 часа до Гранд Хотел и СПА Приморец от страната на плажната ивица. Затова, защо утре не отидете с колелото на работа и не дойдете късния следобед в любимата на бургазлии Морска градина, да покарате с други велолюбители от всички възрасти? Инициативата няма състезателен характер. Всички са добре дошли да се включат в нея. Организира се от Гранд Хотел и СПА Приморец за неговия 60-и рожден ден и цели промотиране на велосипеда като алтернативен транспорт, здравословния живот и толерантността на пътя.

Регистрацията за велотура за велотура започва в 17:30 часа в началната му точка.

Маршрутът е Гранд Хотел и СПА Приморец от страната на плажната ивица — Бургаски Мостик — паркинг Северен плаж — Солници — паркинг Северен плаж — Бургаски Мостик — Гранд Хотел и СПА Приморец.

Участниците ще очакваме обратно на стартовата локация от 19:30 до 20:00 часа.

Там на място ще има и изложение с тематични щандове на магазин за велосипеди, велочасти, велоаксесоари и облекло от издателите на карта за ежедневен достъп до над 800 обекта за спорт и отдих и разнообразие от над 550 спортни активности в цялата страна като йога, плуване, тенис, солна стая, СПА процедури и много други. В 20 часа ще бъде изтеглена томбола с имената на всички участници във велотура. Победителите ще получат награди от двете компании – участници в изложението, както и от натурални течни билкови екстракти и пробиотици.

„Let’s get cycling“ се провежда със съдействието на община Бургас.

От „Да напълним голямото сърце на Бургас“ ще осигурят контейнер за събиране на пластмасовите бутилки и капачки, които после ще бъдат предадени в полза на закупуване реанимобил за новородени бебета. По маршрута на велотура ще бъдат разположени доброволци от Български Червен кръст. На разположение за извънредни ситуации ще бъде екип на Life Hospital. Инициативата е част от ценните за Бургас и бургазлии събития, организирани от Гранд Хотел и СПА Приморец по случай неговия 60-и рожден ден.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви