10 години след фурора си на Евровизия DJ Take Me Away е готова отново да завладее ефира.

Йоанна Драгнева и DJ Dian Solo издадоха нова версия на песента – обновена, провокативна, но също така завладяваща и гореща като оригинала. Проектът е „опакован“ с атрактивно видео, в което феновете вече може да открият разликите „преди“ и „след“.

При Дидо нещата са почти едно към едно, но при Йоанна се забелязват пет месеца в повече. Вече не е тайна, че популярната блондинка е в очакване на първата си рожба и се оказва, че клипът на DJ Take Me Away 2019 отразява артистично щастливото събитие.
„Решихме точно сега да пуснем новата версия, за да се включим със стил в станалото популярно 10-годишно предизвикателство“, споделят Йоанна и Дидо. „Макар че България няма да участва в Евровизия тази година, DJ Take Me Away остава сред емблематичните представяния в международен мащаб и ние направихме едно намигване към феновете на конкурса.“

Представянето на Евровизия в Белград доведе за DJ Take Me Away издание в над 100 компилации за денс музика на пет континента.

След този успех очаквано сега новата версия вече се разпространява в специализираните международни канали и уебпространствата, отразяващи конкурса. DJ Dian Solo си обяснява феномена с иновативното за времето си звучене, силните вокали на Йоанна и футуристичната визия на представянето. Йоанна обаче връща акцента към него: „Композиторът е много добър! Дидо успява не за първи път да уцели правилната формула за създаване на хитове. Винаги успява“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви