Момчешката група „Toхiс“ е специален участник в двудневния фестивал „Дни на Корея в Бургас“, който ще се проведе на 17-ти и 18-ти май на площада пред Пантеона в Морската градина.

„Toxic“ са група момчета, събрали се с една обща цел, а именно корейската поп музика и танци.

С много работа и усилия, момчетата успяват през 2018 да спечелят първо място сред други танцови състави в състезанието „K-POP World Festival“ със своя кавър на A.C.E – Callin’. В Корея те имаха възможност да се срещнат с други групи от различни страни, както и да почерпят опит от известни корейски хореографи.

Българската кей-поп банда със сигурност ще внесе много настроение, свежест и позитивна енергия на сцената на фестивала. Феновете на южнокорейската модерна поп музика ще могат и да потанцуват в общ уъркшоп и да се забавляват заедно с тях. Песента, чиито движения феновете ще могат да разучат е събота следобяд е Love Shot на EXO.

Тази музика е популярна сред младите хора по целия свят, включително и в град Бургас и затова на сцената на 18 май, младежи от града ще могат да покажат своите умения пред публика.

„Дни на Южна Корея“ е кулинарно-културен фестивал, представящ културата на колоритната азиатска държава. Събитията се организират от Посолството на Република Корея и Община Бургас с помощта на Корейската фондация. Входът е свободен!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви