Дрехите, предлагани от модната линия на Серина Уилямс са изключително висококачествени. Щом кралски особи като Меган Маркъл са избрали да ги носят, хората не бива да се съмняват, че са ушити с голяма прецизност и хубави материи. Това увери самата тенисистка, говорейки за своята модна линия пред „Business of Fashion“.

Спортистката изтъкна, че само 10 месеца след стартирането на новия ѝ бизнес, той върви доста добре и може би това се дължи и на един от най-големите ѝ фенове – съпругата на принц Хари, която се появи със сив блейзър по време на обиколката ѝ в Австралия.

„Толкова е забавно, защото сигурно хората си казват нещо от сорта – О, боже мой. Щом тя го носи, значи наистина е качествено“, казва тя и изтъква, че щом е дала нещо от линията си на своята приятелка Меган, то със сигурност няма да е със съмнително качество.

Серина обясни още, че херцогинята на Съсекс толкова я вдъхновила, че създала специален артикул за нея – „Royal Duchess hoodie“.

Тенисистката е от приятелския кръг на Меган Маркъл. Наскоро тя се изпусна в свое интервю, че бебето на Меган ще бъде момиче. През февруари тя и други близки на бъдещата майка организираха така наречения „baby shower“ в заведение в Ню Йорк.

 

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви