Две златни купи спечели двойката на КСТ „Бургас 1975” Стефан Иванов и Теодора Мудева на Държавно лично-отборно първенство и национален турнир в Асеновград.

Най-красивата българка за 2019 и нейният й нов партньор безапелационно грабнаха златото в категория 18А+А Латина и в двете състезания.

Международни успехи на елитния танцов клуб донесоха и състезателите, които взеха участие в интернационалния турнир Dance All Stars в Букурещ.

Костадин Василев и Роберта Скудери се класираха на трето място в WDSF Open Adult St. Новосформираната двойка на клуба Антон Кандауров и Джорджия Кънчева се наредиха на 11 място, в изключително оспорваната категория WDSF Open Adult St. Велизар Георгиев и Поли Кимова заеха 7 място в WDSF Open Adult La. На 12 позиция се класираха Сергей Хрусталев и Сорина Мария Андрей в WDSF Open Adult La.

Силно представяне направи двойката Валерий Койчев и Ивана Кирова на първото си международно състезание извън страната. Те стигнаха до финала и в двете категории, в които се състезаваха – 5-то място в Juvenile 6-11 La и 6-то място в Juvenile 6-11 St.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви