„Много съм щастлив от успеха и доволен, че момчетата се справиха и спечелиха. Бях абсолютно убеден, че това ще се случи. Вярно е, че поех отбора в несигурен момент и смятам, че единствената формула е работа. С приказки колкото и да си говорим, не стават нещата. Работихме много. За мен беше удоволствие да работя с тези момчета. В различни периоди от моята треньорска кариера, аз съм бил техен треньор и за мен беше лесно да се впиша в отбора, познавах техните характери, техните технически възможности. Мисля, че това много помогна. Всички положиха много труд, работиха много, за да стигнат до тук и категорично да спечелят. Имаше много себеотдаденост, единомислие в процеса на работа”, каза Желязков, за когото това е първа шампионска титла с „Нефтохимик”.

Относно бъдещето си в клуба, както и бъдещето на отбора, той сподели:

„Предстоят разговори с ръководството. Аз декларирам желанието си да остана в „Нефтохимик”, ако те имат нужда от мен. Така че последната дума е на ръководството. В момента не мога да коментирам селекции и т.н., защото не аз съм човекът. Но се надявам, че

този проект заслужава развитие, заслужава този отбор да върви напред със залата, която предстои да бъде построена в Бургас.

Няма по-хубаво нещо от това отборът да играе в Шампионска лига и да доведе в Бургас най-добрите отбори от Европа и света.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

14 − 4 =