Категоричният успех на „Нефтохимик” във финалния плейоф на Суперлигата срещу „Хебър” (Пазарджик) с 3-0 победи изгледа изпълнителният директор на Агенция за мениджмънт и реклама в спорта на Лукойл-България Сашо Везенков. Ето какво каза той след успеха на бургаския тим.

„Много съм щастлив и има защо. Ние сме най-добрият отбор. За трета поредна година сме шампиони. Със спечелването на титлата, която е трета поредна, ние доказахме, че надграждаме. И ще продължим да работим и развиваме проекта”, каза специално за BurgasNews.com Сашо Везенков.

„От самото начало си поставихме задачата, че трябва да сме шампиони и в баскетбола, и във волейбола. Нито за момент не съм се съмнявал в това.

Отборът, с който разполагаме, е елитът на българския волейбол в момента. Мачовете, които изиграхме в Европа, доказаха нивото.

Имам уверението на кмета на града г-н Николов, че януари месец догодина новата спортна зала ще е готова. Моята амбиция е отбор, който играе трайно в групите на Шампионска лига и това ще стане в новата зала. С тези български играчи, които имаме. Целта е да ги задържим, но ако получат предложение навън, не можем да ги задържим”.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

17 − 11 =