Бързи и яростни: Хобс и Шоу! /видео/

0
38

В новия трейлър на филма „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ динамиката в действието и разнообразните екзотични локации спират дъха на зрителите.

Покоряване на небостъргачи, летателско изпълнение с вертолет, поразяващите бомби по улиците на Лос Анджелис и изникващи на всяка крачка поводи за зверско „меле“ са част от акцентите в обещаващия екшън, чиито звезди са Дуейн Джонсън-Скалата и Джесън Стейтъм.

Войната межу тайните агенти Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм) започва още от „Бързи и яростни 7“ и се развива интригуващо до появата на първия самостоятелен филм от поредицата. Сега е времето да загърби старата вражда и да се изправят срещу най-опасния терорист – Брикстън (Идрис Елба). Той е кибернитично усъвършенстван анархист, който контролира опасна билогична зараза и планира да промени човечеството завинаги. Блестящият агент на МИ-6 и сестра на Декард Шоу – Хейти Шоу (Ванеса Кърби) – също става част от историята и влиза в директна битка с Брикстън. Въпросът накрая ще е кой кого.

Режисьор на филма е Дейвид Лийч („Атомна блондинка“, „Дедпул 2“). Сценарият е дело на Крис Морган („Бързи и яростни“). Продуценти са Крис Морган, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Хирам Гарсия, а изпълнителни продуценти на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ са Дани Гарсия, Кели Маккормик, Стивън Часмън, Итън Смит и Енсли Дейвис.

„Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ ще гледаме от 2 август в кината, IMAX и 4DX.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here