рокля

Памучните и ленени материи са предпочитани от дамите за лятото. И това не е изненадващо, защото освен, че са изключително подходящи за летните горещини, те си остават и неизменна класика в модата.

Дългите модели издължават визуално фигурата

и са добър избор за модерната, женствена, стилна и самоуверена жена, за която не е задължително да показва краката си до над коленете, за да предизвика възхитени погледи.

Винтидж стила остава модерен и привлекателен за жените с въображение, тъй като дава възможност да разкрие характера на дамите и ни връща към носталгичното минало, когато жените са изработвали сами своите дрехи и са влагали в тях своя стил. Той придава мистериозност и романтичност към ежедневните рокли с бродерии и дантели.

V образното деколте и цепките разкриват точно толкова, колкото е нужно,

за да изглеждате едновременно женствена и загадъчна. А и да покажете малко от приятния загар от лятната си почивка на морето.

рокля

Хубавото на тези рокли е това, че те стоят елегантно на всяка жена, независимо от това дали е размер S или 4XL.

Все пак дамите с по-пищни форми могат да изберат рокля с ¾ ръкави. Те ще прикрият това, което не искат да показват, а по-свободните модели рокли ще направят силуетът им по-строен.

За момичетата и за жените, които имат какво да показват и държат да го направят, са роклите в бохо стил с дължина до и около коляното. Яката тип „шията на костенурката” само привидно изглежда консервативна. Когато се обърнете, всеки ще забележи дълбоката сексапилна цепка на гърба. Тя придава загадъчност и стил на ежедневната рокля.

рокля

Късметлийските цветове на 2019г. –

годината на Земния глиган според китайския хороскоп, са бяло, оранжево, червено, розово, сиво, златно, тъмно морско синьо, както и земните цветове – кафяво и жълто.
Черното, разбира се, остава на мода вечно. И въпреки, че е прието да се смята, че не е летен цвят, може да сте сигурни, че памучните и ленените материи ще ви осигурят достатъчно прохлада.

Вижте още на: https://www.ree.bg/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви