В редакцията на BurgasNews получихме писмо от „Интрейд Инженеринг“ АД. Дружеството е собственик на имот, за който общинският съветник Тошко Иванов алармира, че е огриничл достъпа до входа на НОИ.

 

Публикуваме правото но отговор на „Интрейд Инженеринг“ АД, без редакторска намеса.

„Уважаеми медии,
във връзка с некоректното и лъжливо писмо адресирано от името на Т. Иванов общински съветник от СДС относно ограничен достъп на възрастни хора и инвалиди до сградата на НОИ, находяща се в наш имот сме длъжни да уточним следното :

Министерството на труда и социалната политика не са принципал на НОИ, но за това не трябва да ти липсват първите осемнадесет години…

Единствената институция, на която е предоставен самостоятелен вход с достатъчно паркоместа и подходи за инвалиди и възрастни хора в наш имот е НОИ. Вторият вход на имота ни е отворен за агенция по храните, други три търговски дружества и сдружение с нестопанска цел подпомагащо именно хора в неравностойно положение. НОИ нямат земя и собственост върху портал, но въпреки това им е осигурен свободен достъп за лични и служебни автомобили и за над 1000 души на ден през самостоятелен наш собствен портал.

Ако въпросното лице общински съветник е решило да осъществява политическа предизборна кампания на гърба на представляващия собственика бихме му препоръчали да съсредоточи своята активност изяснявайки пред своите малцина избиратели кои негови съпартийци са се облагодетелсвали и обогатили посредством грабежа на държавна и общинска собственост като „ Големите български мелници“, „ Камбана“, „Бургаска корабостроителница“, „ Транстрой“, Проектанска организация, „Елените“, Слънчев бряг, общински стадион „ Черноморец“, общинския колодрум Бургас, „ Андела“, Вагонен завод, Пътни строежи – Бургас, БКС и още стотици такива, да проучи какво е останало от тях и каква цена извън собствения капитал на дружествата е заплатен от всички „ сини“ РМД –та, които плячкосаха българската икономика през последните двадесет и две години и колко е нараснало имотното състояние на бившия негов син съпартиец и настоящ директор на НОИ – Бургас.

Продажбата на собствеността на бул. „ Ст. Стамболов“ № 126 е най – успешната сделка за община Бургас като съотношение пазарна оценка – пасиви и продажна цена в брой. Нашето дружество е заплатило сума равна на сбора от всички горе изброени фирми и предприятия плячкосани от „ сини талибани“. Преди осемнадесет години сме предоставили сградата на НОИ след огромен по обем ремонт и реконструкция за преустройването и от производствена в административна сграда. Инвестирали сме над три милиона лева извън приватизационната цена за разлика от „ синята“ върхушка – гробокопачи на бургаската икономика. За разлика от тях сме съхранили собствеността и я поддържаме в качеството си на добър стопанин.

Запазваме си правото да потърсим обезщетение за некоректните и неистински внушения на горното лице – общински съветник.

„Интрейд Инженеринг“ АД

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

three + twenty =