По нареждане на кмета Димитър Николов днес при изхода-входа на к-с „Меден рудник“ се събраха всички експерти, фирми и институции с отношение към рехабилитацията на бул. „Захари Стоянов“, която затруднява и забавя автомобилния поток.

Бе взето решение да бъде променен режимът на светофара при кръстовището на бул. „Захари Стоянов“ с ул. „Георги Попаянов“, съобразно натоварванията през различните часове на деня

Чрез временната сигнализация, поставена на пътното платно, в сутрешните часове, когато хората масово излизат от комплекса, лентата за движение ще бъде уширявана в посока Пътен възел Юг. Когато в късния следобед те се прибират към домовете си, ще се случва обратното, движението ще бъде уширявано в обратната посока – към „Меден рудник“.

Изброените мерки за облекчаване на трафика влизат в сила още от днес, а ремонтът продължава с повече активност и по-стриктен контрол. В часовете с голямо натоварване движението се регулира на място и от служители на ОД на МВР-Бургас

Ремонтът на бул. „Захари Стоянов“ е труден, но необходим и полезен. Спазвайте знаците и временната сигнализация, пазете себе си и другите на пътя!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

nineteen − seven =