Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD (или накратко LSD) е името на предстоящия дебютен студиен албум на музикалната група LSD. Албумът излиза в дигитална версия и на CD на 12-ти април от Вирджиния Рекърдс/Sony Music, а до края на годината се очаква да бъде издаден и на винил.

LSD е страничен проект на три утвърдени звезди от световната музикална сцена: австралийската певица и гениален автор на песни Sia, американският продуцент и водещ DJ Diplo и английският певец и продуцент Labrinth. Всичко започва в началото на 2018, когато Labrinth и Sia се запознават в студио по проект, за който трябва да напишат обща песен. След ден работа заедно, двамата установяват, че творческата химия помежду им е повече от продуктивна и решават да продължат като авторски тандем. Малко след това, те канят Diplo да се присъедини към тях и по този начин се ражда формацията LSD, абревиатура от имената им.

На 3 май 2018 излиза пилотният сингъл на супергрупата, озаглавен „Genius“, който по-късно става музикална тема на видео играта на ФИФА – EA Sports. На 26 юни излиза втората песен на LSD – „Audio“, последвана от третия сингъл, озаглавен „Thunderclouds“ с премиера на 9 август. На 1 ноември излиза четвъртият сингъл на триото, озаглавен „Mountains“.

Актуалният сингъл на LSD – „No New Friends“ – излезе на 14 март 2019. Официалното видео към песента ще излезе в деня на премиерата на албума Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD, 12 април.

ФМ+

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви