Засипват с пръст скалите до морето в североизточния край на Черноморец, близо до военната зона, алармират жителите на градчето. Акцията е започнала вчера докато се изливаше проливен дъжд. Камиони насипвали пръст в близост до две вили на чужди граждани.

В съседство е и вилата на президента Росен Плевнелиев. Част от земите се води извън регулация, като само имотите на постройките са със сменен статут.

Те се намират на скалите точно на брега на морето. Пътят до тях минава през нива. Той е по-скоро пътека, няма асфалт или друга настилка. Кметът на Черноморец Добри Добрев е обяснил на възмутените граждани, че на това място ще се прави път. Хората обаче смятат, че това не е вярно и най-вероятно скалите се подготвят за ново строителство.

Това е любимо място за плажуване на местните хора. Заради липсата на плажна ивица там рядко ходят туристи, освен любителите на по-екстремното, които скачат от скалите. Всеки, който отива до там, преминава покрай вилата на Плевнелиев, където има караулка с пазач.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви