спа

Идва лято! Сбогувайте се с излишните сантиметри, изгладете целулита и подобрете тонуса и здравето си с революционна терапия: Крио-био вулкан. Тя е творение на Simone Mahler, Paris и вече е част от изкушенията в СПА център „6th Sense“.

Крио-био вулкан е мануална, изцяло ръчна процедура която редуцира локалните мастни депа,

изглажда „портокаловата“ кожа, извежда токсините, подобрява циркулацията, стяга и тонизира. Терапията включва двойно обвиване – загряване в областта на коремните мускули и ханша и охлаждане в областта на краката. Температурното въздействие, съчетано със специален масаж с активни продукти, буквално топи излишните сантиметри, като същевременно активира активната регенерация на дермата.

Крио Био вулкан е подходящ за приложение и на други проблемни зони – примерно ръце.

Видим ефект има още след първата процедура. Поради спецификите на терапията, тя не е подходяща за бременни или кърмещи дами, както и при проблеми със сърцето, щитовидната жлеза, флебит, гъбични инфекции и алергии към йод.

 

Брандът, създал революционното решение – Simone Mahler, се грижи за красотата на дамите по света от 1947 г. Разполага със собствена лаборатория в Париж, в която се разработва специфични терапии и продукти, отговарящи на всяка нужда на кожата. В тях, компанията влага активни съставки в оптимална концентрация, която спомага разрешение на различна проблематика на вътре- и извънклетъчно ниво. Мотото на Simon Mahler е „Всяка жена е уникална“.

Крио-Био вулкан е отличен избор за дамите, които искат да бъдат в отлична форма и да подобрят своето здраве.

Терапията отнема около час и спокойно може да се вмести в обедната почивка.

След нея можете да се върнете към обичайния си график – тонизирани, стегнати и с подобрено самочувствие. Разбира се, за оптимални резултати са нужни постоянство, умерен двигателен и хранителен режим. Всяко пътешествие започва с първа стъпка. Започнете своето, към съвършената фигура и по-доброто здраве, днес – в СПА център „6th Sense”. Гостите използват безплатен паркинг.

За повече информация и запазване на час: +359 56 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви