Армстронг
Учени доказаха, че Нийл Олдън Армстронг не е бил на Луната. Според тях е изключено американският астронавт да е първият човек, стъпил на Луната. Популярен сайт за паранормални явления цитира директорът на НАСА Джим Бранденщайн, който пред американското списание „The Verge“ казал, че

през 2020 г. корабът Ореон трябва да бъде изпратен на Луната, но не със своя ракета.

Макар че НАСА вече е похарчила над 14 милиарда долара за разработка на супертежка ракета, тя все още е в етап на доразработка, пише изданието. Оказва се, че тази ракета ще може да изведе максимум 70 тона в орбита. Изследователите си задават логичния въпрос:

„Как американците кацнаха на Луната през миналия век?“.

САЩ все още нямат ракета, способна да изведе тези 140 тона, необходими за полета до Луната. Как НАСА е извършила подобен полет с ракетата F1? САЩ все още купуват ракетни двигатели РД-180 и РД-181 от Русия, но дори с тях извеждането на 140 тона в околоземна орбита изглежда нереалистично.

Как НАСА е постигнала това преди половин век?

Според руски учени, американците никога не са летели до Луната. Президентът Кенеди е казал на съветниците си, че не го интересува космоса, а задачата му е да победи в надпреварата с руснаците, каза историкът Юрий Караш, който е член-кореспондент на руската Академия по космонавтика.

Още преди изявленията на руските учени има няколко странния неща, които никой не ни каза за Аполо 11.
Ето някои от тях:
№1 Екипът попълвал митнически документи, за да се върне в САЩ Астронавтите трябвало да попълнят формуляри заради камъните и пясъкът, които носели от Луната за изследвания.

№2 Нийл Армстронг изхвърлил боклук на Луната Бъз Олдрин и Нийл Армстронг стояли в капсулата няколко минути, след като кацнали на Луната. През това време Олдрин хвърлил на Армстронг торба, пълна с опаковки от храна и контейнери за тоалетна. Армстронг я пуснал на повърхността на Луната. Астронавтите изхвърлили още неща, за да освободят място за пробите, които трябвало да вземат.

№3 Президентът Никсън си приготвил реч, в случай, че не се върнат Президентът Ричърд Никсън бил подготвен с тъжна реч, в случай, че астронавтите на Аполо 11 не се върнат живи на земята. В НАСА се притеснявали, че лунният модул може да се развали и да се разбие на Луната. Затова идеята за речта била идея на учените от НАСА. Словото на президента било написано още преди астронавтите да излетят от Земята.

№4 Има само една снимка

на Армстронг в цял ръст на Луната. Нийл Армстронг се е превърнал в лицето на операцията до Луната. На най-ясната снимка космонавтът не е обърнат с гръб към камерата. Армстронг няма нито една снимка, на която да гледа в камерата.
№5 Третият астронавт на Аполо така и не е стигнал до Луната Майкъл Конъл бил натоварен с тежката задача да управлява модула, затова той така и не стигнал до Луната. Той стоял в командния център сам повече от 20 часа. Бил инструктиран да се върне сам на Земята, ако Олдрин и Армстронг не оцелеят.
№6 Екипът бил поставен под карантина след като се върнал на Земята След като мисията на Аполо 11 приключила, астронавтите били поставени под карантина за три седмици. Предпазната мярка се налагала, тъй като от НАСА знаели, че на Луната има микроорганизми, които можели да навредят на хората.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви