Алекс Родригес определено заслужава титлата гадже на годината… или по-скоро годеник на годината, тъй като бившият спортист предложи на изгората си Дженифър Лопес брак миналия месец.

Той не само не само постоянно демонстрира любовта си към звездата по всякакъв начин, но и дори ѝ помага да влезе в роля. Родригес взел присърце настоящият проект, по който певицата работи – лентата „Hustlers“, където тя играе стриптизьорка и я завел на стриптийз клуб, за да усети атмосферата и движенията

„Той ми помогна да направя проучване за ролята като ме заведе на стриптийз клуб в Ню Йорк. Заедно изгледахме шоуто и след това аз останах да поговоря с момичетата. Разбира се, че той е добре запознат с професията и дамите още от годините си на млад атлет, излизайки по клубове и други подобни неща. Помогна ми много при подготовката за ролята и ме подкрепяше силно“, сподели дивата пред Apple Music’s Beats 1.

И още… Алекс дори минал на специален хранителен режим, заедно с Лопес, докато тя подготвя тялото си за филма. „Винаги тренирам за нещо. За ролята си в „Hustlers“ тялото ми трябваше да е много стегнато и се постарах. Заедно с Алекс минахме на строг режим без захар и въглехидрати първо за 10 дни, а после за още 5

Отслабването на 20 е едно, но с възрастта става все по-трудно. Подготвила съм видео, което ще излезе в YouTube за режима и храненето ми и как поддържам формата си“, добави латината.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви