Възможно ли е той да стане част от нова хитова поредица, след „Бързи и яростни“? Вин Дизел явно ще се присъедини към актьорския състав в продълженията на най-касовия хит на всички времена „Аватар“. Той сподели видео, на което е заедно с Джеймс Камерън, предизвикало безкрайно много коментари и спекулации.

„Толкова чаках този момент. Това е човекът в Холивуд, с който винаги съм искал да работя и от когото съм научил толкова много. Нещата се случват за тези, които са готови да изчакат своя шанс“, казва във видеото Дизел. От своя страна Камерън се шегува, че са на строго секретно място и след това ще трябва да заличи паметта на своя приятел Вин с приспособление в стил „Мъже в черно“

Все още няма официално потвърждение дали ешкън звездата наистина ще участва в следващите части на „Аватар“. Възможно е той да озвучава някой от героите или просто да бъде анимиран като някой от новите аватари. Знаем, че Камерън приключи снимките в студио на „Аватар 2 и 3“ и в момента снима екшън сцените на планетата Пандора. Възможно е Дизел да стане част от тях.

По всичко изглежда, че „Avatar: The Way of Water“ ще е официалното заглавие на първото продължение. Камерън признава, че има шанс да го промени до премиерната му дата, която си остава 18 декември 2020 г.

cinefish.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

12 + 16 =