Ръководството на ЦСКА показа в официалния сайт на клуба първите проекти относно новия стадион на клуба. Въпросните идеи ще бъдат лично разглеждани от акционерите Гриша Ганчев и Юлиан Инджов. В момента мащабната идея е на ниво „предпроектно проучване“. През следващата седмица предстои в клуба да постъпи още едно предложение.

Ето какво пишат в от ЦСКА в официалния си сайт:

„Армейци, основните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов започнаха разглеждането на проектите за нов модерен стадион. В четвъртък две фирми презентираха пред тях своите концепции за бъдещото съоръжение на ЦСКА. Това са фирма „Вамос“ с архитект Георги Савов (снимки 1 и 2) и фирма Design Initiatives с ръководител на екипа архитект Владо Вълков (снимки 3 и 4). Те запознаха собствениците на клуба с архитектурните планове и строителните решения. В момента мащабният проект е на ниво „предпроектно проучване“. Предстоят нелеки процедури в бъдеще освен по избора и одобрението на офертите, така и най-вече по съгласуване и сериозна съвместна работа с държавата и Столична община.

С разрешението на авторите и по желание на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, предоставяме постъпилите на този етап предложения на вниманието на многобройните червени привърженици. Идната седмица предстои разглеждането на още един проект от трета фирма.”

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви