Открийте новото изкушение на СПА център „6th Sense“: Ледена купа

0
56
спа

Отвори обновеният СПА център „6th Sense“. Част от неговите 3 хил. кв. м. релакс и грижа за здравето и доброто самочувствие, вече е „Ледена купа“. Тя е изкушението, което очаква всички, избрали да се отдадат на сауната или друга загряваща процедура.

Добре известно е, че „родителите“ на сауната – финландците и другите скандинавски народи, след напарването се охлаждат в снега – а по-смелите се потапят в студена вода. Целта е подобрено кръвообращение, засилване на имунитета, тонизиране на тялото. Ето, че вече можете да имате тези ползи за здравето и у нас – с Ледената купа.

Тя представлява именно това – специален дизайнерски съд, пълен с лед, с който можете да обтриете лицето и тялото си след напарваща процедура – сауна, хамам, парна баня и други. Ще се почувствате тонизирани, кръвоносните ви съдове ще укрепнат, отоците ще бъдат редуцирани, кожата – по-здрава и еластична.

Ледената купа не носи съществени рискове за здравето, за разлика от гмуркането в ледени води след нагряване, което някои ентусиасти практикуват. Ако нямате сърдечносъдови проблеми, спокойно можете да опитате това освежаващо изкушение. То ви очаква в термалната зона на СПА център „6th Sense”, заедно със сертифицирани терапевти, готови да отговорят на всичките ви въпроси.

Входът за съоръженията в термалната зона е общ и включва използване на басейн с размер 12 на 20 метра и постоянна температура 28-30 градуса, джакузи, детски басейн, солено езеро, парна баня, финска сауна, аромасауна, зала за релакс. На разположение на всички гости са вода, чай, плодове. Подарете си ден, изпълнен с пълноценна почивка и удоволствие за сетивата, подплатени с ползи за здравето – или подарете СПА грижа на любим човек. Защото обичта е именно това: грижа.

СПА център „6th Sense” се намира на ул. „Ал. Батенберг“ 2, в Гранд Хотел и СПА Приморец. Гостите използват безплатен паркинг.

За повече информация: 056 910 913 | spa@hotelprimoretz.bg

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here