Няколко диети, с които ще имате видим резултат за по-малко от месец:

1. Кръгова диета

Тук няма онези рестрикции, както при другите диети. 5-6 дни от седмицата ви е разрешена само нисковъглехидратна храна. Останалите дни от седмицата се храните само с високовъглехидратна храна. Освен това трябва да намалите калорийния прием с 30-40%.

2. Диетата на д-р Перикон

При тази диета ядете големи количества риба, протеини, плодове и зеленчуци. Трябва да изключите сосовете, алкохола и тестото. Първо обаче ядете протеина, след това зеленчуците, накрая – плодовете.

3. Палео диета

Според нея хората трябва да се хранят както нашите праисторически деди. Тоест хапвате необработени меса, зеленчуци, плодове, ядки, мед, риба и гъби. Без млечни продукти, без сол, захар и бобови култури.

4. Диетата на Тим Ферис

Тук се избягват бързите въглехидрати – хляб, ориз, картофи. Храните се с протеини, бобови и зеленчуци. Забранено е да се пият газирани напитки, алкохол, чай и кафе. Един път седмично може да хапнете нещо любимо и забранено.

5. Диетата на Аткинс

Това си е класическа диета на високи протеини и мазнини и ниски въглехидрати. Забранени са всякакви плодове, захар, ядки, тесто, бобови култури. За сметка на това може да хапвате пилешкото с кожата, по-мазни риби и високомаслени млечни продукти.

Дарик

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

10 + 2 =