Алгафари

На 30 март в Бургас се завръща Мадлен Алгафари. От 17:00 часа в Гранд Хотел и СПА Приморец популярният психотерапевт ще води дихателна практика „Дишане от душата“. Продължителността на занятието, включващо лекционна и практическа част, ще е около три часа.

„Дишане от душата“ не е просто лекция с упражнения за правилно дишане.

Преживяването води всеки участник в дълбините на душата му, откъдето вади скрити емоции, възстановява и учи как да лекуваме сами тялото си. Процесите са силни и интензивни и водят до снижаване на стреса и подобрение на физичното и психично благосъстояние.

Поради спецификите на „Дишане от душата“, групата е с ограничен брой участници. Необходима е заявка за участие на тел. 0877 850 001. Таксата на човек е 65.00 лева.

„Ако променим начина си на дишане, можем да намалим нивата на стрес, на умора, да предотвратим високата тревожност, да стопираме паническите атаки, да подобрим чувството си за реалност, да лекуваме сами тялото си.

Тази дихателна практика повишава серотониновите нива в организма и действа като естествен антидепресант. Тя отваря пространство за вътрешен диалог и пълно отпускане на организма, като същевременно зарежда с нова, оздравителна енергия. Очаквам ви на дихателната практика – най-естественият и леснодостъпен ключ към релакса и здравето ни!“ – Мадлен Алгафари  отправя покана към бургазлии.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви