Детето на Бонд ще се казва Матилда
Детето на Бонд ще се казва Матилда

След толкова много коментари и дълго забавяне, най-после започна работата по юбилейния James Bond 25 (Shatterhand), информира cinefish.bg. Според неофициална информация, снимките вече са започнали в Норвегия.

Именно тук ще бъде заснета една от възловите сцени в бъдещия хит. Изградени са декори около замръзнало езеро в страната. Макар че сценарият все още не е окончателно завършен, в него има сцена около подобно езеро. Има опасност обаче то да се разтопи, тъй като времето ще се затопля в близките няколко седмици. Това е наложило и ускоряването на снимките и цялата тайнственост около тях.

След това ще има пауза в снимачния процес. Това е доста странен ход, но поне е доказателство, че след дълго протакане, новият Bond навлиза в работен ритъм. След оттеглянето на Danny Boyle, чийто сценарий, написан в сътрудничество с неговия постоянен сценарист John Hodge, не се хареса на продуцентите, в крайна сметка Cary Fukunaga е режисьор на новия епос за най-популярния британски шпионин.

Daniel Craig се завръща за последен път в неговата роля, а Rami Malek ще бъде неговият основен противник. Към тях ще се присъедини и Billy Magnussen („Нощни игри“) като нов герой в поредицата. Както вече съобщихме Ralph Fiennes, Naomie Harris и Ben Whishaw се завръщат към добре познатите ни роли.

Началото на снимките ще бъде обявено на традиционната официална пресконференция, която се очаква около 1 април. Една година по-късно – на 8 април 2020, ще се състои и премиерата на филма.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви