Ариана Гранде все още не е преживяла Пийт Дейвидсън. Това смятат нейни фенове след последната ѝ публикация в Instagram. Тя се състои от цитат, в който се казва, че ако обичаш някого, трябва да го пуснеш да си отиде.

Певицата е качила известна сентенция на Хорацио Джоунс според който трябва да се разделим с хората, които ни нараняват, независимо, че ги обичаме

„Да оставиш някого да си отиде, не означава да спреш да го обичаш и да се грижиш за него“, написа почитателка на изпълнителката, която след раздялата си с комика издаде песента „Thank U, Next“.

В момента Пийт Дейвидсън излиза с 20-години по-възрастната от него Кейт Бекинсейл. По всичко личи, че вече е забравил Гранде, за която дори бе сгоден, защото вече не крие новата си връзка на обществени места

Ариана Гранде се опитва да забрави бившия си като запълва свободното си време с работа. Тя даде старт на световното си турне „Sweetener“. На него тя е решила да не пее две от песните си, посветени на рапъра Марк Милър, който почина от свръхдоза. С него тя излизаше преди да срещне Дейвидсън.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви