Да се обърне внимание на проблемните участъци в село Равнец, община Бургас. За това призова общинският съветник от БСП Чанко Мирчев. Пред журналисти той показа снимка на две от най-използваните и натоварени улици в селото – „Марица” и „Гагарин”, по които се стига до детската градина. Състоянието и на двата пътни участъка е плачевно. За проблема за сигнализирали местни жители по време на изнесена приемна на общинския съветник.

Хората са споделили, че при всеки дъжд ул. „Марица” се превръща в плавателен канал, по който няма как да вървят пешеходците, затруднено е и преминаването с автомобили. Подобен е и случаят с ул. „Гагарин”.

„И двата пътни участъка се нуждаят от изграждане на отводнителна система и подновяване на асфалтовата настилка. Жителите на Равнец отдавна настояват за ремонт на проблемните улици, но, за съжаление, до момента резултат няма”, каза Мирчев.

Той е входирал докладна, която ще бъде разгледана на предстоящата сесия на Общински съвет – Бургас. „Ще призова колегите да обърнат внимание на проблема, тук става въпрос и за най-малките жители на Равнец, трябва да се направи нещо по въпроса”, коментира общинският съветник.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

8 − 5 =