Психолози и езотерици казват, че времето, в което човек се събужда пo средата на нощта, може да означава някакви проблеми със състоянието на тялото – както физическо, така и психологическо. Така че следващия път, когато се събудите през нощта, погледнете часовника.

Трудност при спане от 21:00 до 22:00 часа

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е процесът на заспиване. Ако изпитвате редица трудности, въртите се и въобще не можете да намерите удобно положение за сън, това може да е стрес. Ето защо е изключително важно да си почивате преди лягане. Релаксираща музика, вана с лавандулово масло или медитация, ще ви помогнат.

23:00 – 1:00 часа

Ако забележите, че сте започнали да се събуждате по това време, вероятно преживявате някакво разочарование и емоционално изтощение. В този случай трябва да помислите защо тези чувства се появяват, опитайте се да отстраните тези дразнения.

1:00 – 3:00 часа

Този час означава, че в себе си сте натрупали твърде много гняв. Опитайте се да направите живота си по-лесен, пийте повече студена вода и медитирайте преди лягане.

3:00 – 5:00 часа

Езотериката казва: това време се счита за мистично. Ако често се събуждате точно между тези часове, висшите сили общуват с вас. Направете някои дихателни упражнения и се върнете в леглото. А на сутринта се опитайте да обърнете повече внимание на детайлите.

5:00 – 7:00 часа

Събуждане без будилник рано сутрин? Най-вероятно имате емоционални проблеми. Опитайте се да правите упражнения за разтягане на мускулите.

zdrave.to

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви