Ентусиастите от Бургас Рециклира организират днес от 14.00 до 17.00 ч. работилница “420 табели”. Идеята е хората да бъдат мотивирани да започнат да пазят природата чиста, защото опазването й е обща отговорност.

„За да имате максимално поле за креативна изява, във второто издание на събитието ще имате възможноста да забъркате собствени цветове бои, с които да изрисувате/надпишете своята табела. Всички табели са предварително подготвени от нас от стари палети и дъски от солниците, така че не се притеснявайте няма да ви се наложи да работите с чукове и винтоверти. Мястото е градинката на Операта (при лошо време, ще сме в Читалище Хамалогика), датата – 23.03. (събота) от 14:00 часа. Събитието е подходящо за малки и големи. Необходимо е само да си носите свежите идеи и доброто настроение, ние сме осигурили достатъчно боички и четки за творчество. :)“, споделят организаторите.

След приключването на събитието табелите поетапно ще бъдат грижливо поставени в гори, еко пътеки и замърсени райони в региона. Всяка монтирана табела ще се добави в списък със своите GPS координати, за да може да се види къде се намира всеки надпис.

Местоположението на част от вече закачените табели, можете да видите на тази карта

Тези работилници се случват с подкрепата на Хамалогика / Hamalogika и Училище Френе́.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви