The Jacksons с кампания за Джако

0
37

В окото на истинската буря, която документалния филм „Напускайки Невърленд“ създаде около излизането си, и откровените обвинения срещу Майкъл Джексън в педофилия, които отправи от малкия екран, неговото семейство предприе контра кампания, пише Монитор.

Братята му, които се подвизават под името The Jacksons, изнесоха трибют концерт за Краля на попа в Бразилия в негова защита.

Тито, Марлон, Ранди и Джаки (Джърмейн не успя да се качи на сцена поради заболяване) пяха парчета на Jackson 5, в който Майкъл е основен вокал. В репертоара бяха ‘I Want You Back’, ‘ABC’, ‘The Love You Save’ и ‘Dancing Machine’, като братята обещаха цяло турне в негова подкрепа срещу обивненията на днес 36-годишния Уейд Робсън и 41-годишния Джеймс Сейфчук в документалната лента. „Той е всичко и трябва да бъде представен на сцена“, лаконично заяви Тито.

Междувременно адвокатът, който представляваше Джако по време на процеса през 2005 г., заяви, че „Напускайки Невърленд“ съдържа материали, който са извадени „извън контекста“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here