Актрисата Кийра Найтли гостува в телевизионното шоу на Джими Фалън, където изсвири на зъби популярната песен „Деспасито“ („Despacito“). Епизодът беше публикуван в канала на „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ в YouTube.

По време на предаването водещият напомня, че актрисата е омъжена за Джейсън Ройтън от лондонската ню рейв група „Klaxons“, и я пита дали тя самата има някакъв музикален талант. Първоначално Кийра отговаря отрицателно.

Тя обаче споделя, че като ученичка е свирила на флейта, а след това внезапно съобщава: „Може би имам един доста необичаен талант. Мога да свиря на зъби“, казва тя.

Актрисата демонстрира умението си, като почуква с пръсти по зъбите си и първоначално изпълнява част от песента „Raindrops Keep Fallin’ on My Head“ от американския композитор Бърт Башарак, а след това демонстрира изпълнение на популярния хит „Деспасито“.

Кийра Найтли е известна с ролите си във филми като „Карибски пирати“, „Анна Каренина“, „Доктор Живаго“, „Гордост и предразсъдъци“ и др. В края на февруари излезе и най-новият й филм „Последствия“, където 33-годишната британска актриса играе главна роля.

avtora.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви