Радост Батанова

Съюзът на зърнопроизводителите – Бургас и Областна дирекция Земеделие – гр. Бургас стартират кампания в помощ на Радостина Батанова.В редакцията на BurgasNews получихме писмо от колегите и приятелите на Радост, което публикуваме без редакторска намеса. Нашият екип се присъединява към апела да помогнем на една достойна жена да се пребори с коварна болест. Тя е помагала на много хора, сега е наш ред.

Тя е Радостина. Създадена да бъде радост на семейството и приятелите си.

Тя е символ на силата и желанието да започнеш нещо и да го осъществиш, на желанието да се помага, на професионализма, на силния дух, здравия разум, богатата интуиция, стремежа към непрекъснато търсене на истината…

Тя е личност с чувствителен характер, със силни и дълбоки чувства, богата интуиция, остър критичен ум…

Тя съчетава финес, чувствителност, доброта, стремеж към хармония с околната среда, романтичен мек характер, ефективност и практичност …

Тя е символ на силата и желанието. Желание за духовно и физическо здраве, желание за духовен и физически комфорт.

Тя има изключителната способност да отделя най-важното и значимото от суетата на живота.

Уважаеми колеги,

Скъпи приятели,

Днес Радостина, такава каквато я познаваме, е изправена не пред суетата, а пред превратностите на съдбата и живота, и отчаяно се бори с тежко и коварно заболяване.

Днес публикуваме това писмо с надеждата, че сред нас ще се намерят благодетели, които ще й подадат ръка в този труден момент.

Днес ще ви спестя всякакви излишни обяснения и ще кажа направо: Радостина боледува от тежко онкологично заболяване в напреднал стадий.

След като за повече от година тя опита всички възможности у нас, единствената възможност за лечение остана във VERITA LIVE – гр. Хабмург, Германия. Съгласието на тази болница за провеждане на два курса на лечение са в рамките на 132 000 евро /сто тридесет и две хиляди евро/.

Тази сума не е по възможностите на семейството и затова ние, нейните близки, приятели и колеги, трябва да помогнем …ДНЕС!!!

Банковата сметка за набиране на средства в помощ на РАДОСТИНА БАТАНОВА, открита на името на нейният син Иван Златков Златев, е:

IBAN: BG89UBBS80021081332540, BIC: UBBSBGSF; при банка „ОББ“ АД.

Благодарим ви и нека доброто в нас е добро за Радостина и нейните двама прекрасни синове – ДНЕС И В БЪДЕЩЕ…“

 

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви