Вики

Публичен семинар „Мотивация за живот!“ с човека, който прави най-големите събития за личностно развитие и усъвършенстване – Юли Тонкин ще се проведе на 23 март/събота/, от 13:00 до 15:00 часа в град Бургас. Семинарът се организира от Организацията за закрила на българските граждани.

„Мотивация за живот!“ е семинар, който е в подкрепа на малкия Вики, нуждаещ се от спешна животоспасяваща операция:

https://www.facebook.com/groups/1427710227348548/

Входната такса е символична и е минимум 5 лева на човек.

Тоест, който желае може да даде и повече от 5 лева, но не по-малко. Всички събрани средства ще бъдат дарени за така нужната операция на малкия Вики.

Вики
rbt

На входа на събитието ще бъде поставена дарителска кутия, в която ще се пускат входните такси. Юли Тонкин ще представи за продажба и негови авторски книги, както и такива на жена му, и средствата от продажбата на книгите също ще бъдат пуснати в дарителската кутия за Вики.

Семинарът ще се проведе в експозиционен център „Флора“ в голямата зала и местата са ограничени. Записванията се правят на електронна поща ozbgozbg@gmail.com

Изпратете три имена и телефонен номер, за да се регистрирате. Ще получите обратен имейл с регистрационен номер, който трябва да кажете на входа на събитието. Записванията ще продължат до запълване на местата. Бъдете в залата 15-20 минути преди началото на семинара.

Побързайте със записването, защото местата свършват бързо!

На предишния благотворителен семинар с Юли Тонкин записванията приключиха 6 дни след обявяване на събитието и много желаещи не успяха да влязат.

При възникнали въпроси се обадете на организаторите:

Бисер Русимов 0878 602 982

Стефан Петров 0877 113 150

или изпратете имейл на ozbgozbg@gmail.com

Може да се свържете с Бисер Русимов и чрез неговата Фейсбук страница:

https://www.facebook.com/Biser.Rusimov.BG/

Вики има нужда от Мотивация за живот! Бъдете с нас и Юли Тонкин на 23 март.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви