велошествие

Велошествие под надслов „Let’s get cycling“ ще се проведе на 14 април (неделя) в Бургас. Инициативата е без състезателен характер и цели насърчаване на колоезденето в градска среда, толерантно поведение на пътя и здравословния живот. Велолюбителите от всички възрасти са добре дошли да се включат в събитието. Регистрацията ще бъде от 9 до 10 часа, пред Гранд Хотел и СПА Приморец от страната на плажната ивица. Всички участници ще участват в томбола с тематични награди.

„Let’s get cycling“ ще включва изложение,

на което добре дошли да се включат със свои щандове са компании, предлагащи екипировка и оборудване за велосипедисти, както и продукти за здравословен живот. Входът за участие за компаниите-изложители е свободен, като единствено условие към тях е да се включат с награден фонд за томболата в края на велошествието. Изложението ще бъде част от събитията за деня и ще бъде разположено в парк „Морска градина“ до Гранд Хотел и СПА Приморец.

Тур „Let’s get cycling“ ще се проведе при следния маршрут и програма:

14 април 2019 г. (неделя)

9 до 10 часа – регистрация, пред Гранд Хотел и СПА Приморец от страната на плажната ивица

10 часа старт на велошествието по маршрут Гранд Хотел и СПА Приморец от страната на плажната ивица – Бургаски Мост – паркинг Северен плаж- Солници- паркинг Северен плаж- Бургаски Мост – Гранд Хотел и СПА Приморец.

11 до 11:30 часа – посрещане на участниците, разглеждане на тематично изложение

11:30 часа – теглене на томболата

Велошествието  се организира със съдействието на община Бургас. Медиен партньор е Power FM. Инициатор и организатор на „Let’s get cycling“ e Гранд Хотел и СПА Приморец. Инициативата е част от събитията, организирани от 5-звездния хотел по случай неговия 60-ти рожден ден. Цели промотиране здравословния начин на живот, изборът на велосипеда като алтернатива на придвижването в градски условия, насърчаване на толерантността по пътищата.

 

За повече информация: 0877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви