Протегнахме приятелска ръка към БСП за евроизборите, за да направим единен ляв форум и да можем да победим ГЕРБ. Тази ръка обаче остана във въздуха. Това заяви Антон Коджабашев,общински съветник и областен председател на АБВ-Бургас на брифинг преди медиите днес.

Отхвърлянето на предложението от страна на социалистите вероятно означавало, че от АБВ ще излъчат тяхна си листа за евровота

Дали ще има бургаски представител в нея още не мога да кажа. Не би било лошо да имаме, защото сме един от големите региони в страната. На местно ниво също стоим много добре и правим редица структури в повечето общински центрове. Ако предложат мен като номинация, то не вярвам да откажа. Това си е морален дълг към партията и държавата. Има възможно да се случи, шансът е 50 на 50„, коментира още Коджабашев.

Общинският съветник допълни, че очаква да има предсрочни парламентарни избори. Според него сегашните управляващи трудно можели да запазят властта в ръцете си, защото всеки ден взимали решения, а на другият се отказвали от тях. Според Коджабашев това отблъсквало чуждестранните инвеститори, които усещали несигурността в държавата

Именитият бургаски спортист участва с българска делегация на Международния форум на страните от БРИКС в Делхи. Той дори е бил отличен с грамота и медал за заслуги към спорта на световно ниво.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

3 × 5 =