Майкъл Дъглас и Катлийн Търнър отново заедно

0
122

Майкъл Дъглас ще се събере със своя любима партньорка за втория сезон на сериала „Методът Комински“, който се превърна в поредния хит на Netflix. В него ще участва и Катлийн Търнър.

Тя ще играе Рут Бедерман, бившата съпруга на Санди (героя на Дъглас) и майка на дъщеря му Минди. За момента Търнър ще участва само в един епизод на сериала

Новината за новото събиране на двете звезди идва след като те отбелязаха 35-годишнината от премиерата на първия им общ филм – „Романс за камъка“. Романтичната екшън комедия се превърна в един от хитовете на 80-те и печели две награди „Златен глобус“ – за най-добър филм в жанра мюзикъл или комедия и за актриса на Търнър.

Във филма участва и Дани Де Вито, който се събира отново с Дъглас и Търнър в продължението му – „Перлата на Нил“. Впоследствие Де Вито кани двете звезди в своя втори режисьорски проект. Това е култовата черна комедия „Войната на семейство Роуз“, в която Дъглас и Търнър са в ролята на бивши съпрузи, преминаващи през един меко казано свиреп развод.

„Методът Комински“ бе обявен за една от 10-те най-добри телевизионни програми за изминалата година. Той спечели „Златен глобус“ за комедиен сериал, както и за най-добър актьор на Майкъл Дъглас

Първоначално за ролята на бившата му съпруга бе избрана Жаклин Бисе. Впоследствие обаче бяха направени промени в сценария и ето че отново ще видим Дъглас и Търнър заедно на екрана.

cinefish.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here