бал

На 28.03.2019 г. от 19:00ч., в Гранд Хотел Приморец ще се проведе благотворителен бал, организиран от Фондация „Мечта за дете“ и Фондация „Супер БЕБЕ“. Тържественото събитие бележи старта на информационната кампания „Роди дете в България“ за района на Община Бургас. Целта на кампанията е да бъдат мотивирани младите двойки навреме да раждат деца, предвид възрастта като фактор за безплодието.

Водещ на събитието ще бъде Мисис Баба 2019г. Стефи Стаменова,

известна като българската Шехерезада. А специален гост и лице на кампанията е младата майка на две деца и популярен влогър – Антоанет Пепе. Мотивиращи послания ще отправят нутриционистът Елена Терзиева, основател на Програма „Супер БЕБЕ“ и Ивелина Рускова, основател на Фондация „Мечта за дете“.

Целта на събитието е да се съберат средства за една бургаска двойка с репродуктивни проблеми, която ще бъде подпомогната финансово за ин-витро процедура. Част от цената на куверта ще бъде заделена за каузата и на място ще се проведе благотворителен търг с творения на изкуството.

На пролетният бал ще присъства кмет на град Бургас ,, който застава силно зад каузата ни Димитътър Николов, и зам .кмета по здравеопазване доктор Лорис  Мануелян, ще бъдат още представители на клиника СИТИ КЛИНИК.

Ще бъде направен търг и изложба на известният бургаски иконописец Тошко Вачев, които ще дари една специална икона  направена  в помощ на двойките с репродуктивни проблеми , за да сбъднат своята мечта .

Ще участва и изключително талантливият художник от град Бургас Росен Поптомов , който ще дари една уникална картина в подкрепа на каузата ни!

Цената на куверта е 75.00 лв. и включва вечеря с 3-степенно меню и сума за каузата.

За закупуване на куверти и резервации: 08879 16615, 0887 22 6185

 

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви